Bier Pong Opblaasbaar voor in het zwembad!
Bier Pong Opblaasbaar Verpakking
Pool Pong Beer Pong Opblaasbaar voor in het zwembad
Pool Pong Beer Pong Opblaasbaar Groen

Beer Pong Pool Party Groen

Dit opblaasbare Beer Pong spel van het merk BigMouth is gemaakt van extra stevig Groen vinyl: hier kunt uw met uw vrienden urenlang mee spelen in het zwembad!

Diameter
Hoogte 155 cm
21.95
€ 21,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Alternatieve kleuren
Beer Pong Opblaasbaar Zwembadspel XXL Opblaasbare Voetbal Ø 1.85 meter Drijvende Drankenkoeler Ananas Opblaasbaar Tiki Swim Up Bar met bier

Beer Pong Opblaasbare Pool Party Groen

Zoekt u een leuk spel om op vakantie te spelen in het zwembad samen met uw vrienden: deze opblaasbare Beer Pong tafel van 155 cm lang is dan gegarandeerd een hit!

Het verschil met de Blauwe versie van Beer Pong is dat u uw eigen drankje in de Groene versie niet kan wegzetten. 

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. 

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is de Pool Pong ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u de zwemband gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Deze Beer Pong tafel wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook de tafel weer in kunt opbergen zodat u deze een andere keer weer kunt gebruiken. 

Daagt u uw vrienden uit voor een spel (misschien thuis alvast oefenen), hier zijn de spelregels:

Beer Pong is als studentenspel ontstaan in de USA als combinatie van meerdere drankspellen. De regels van Beer Pong liggen niet vast en kunnen verschillen (al zullen de basisprincipes vaak hetzelfde zijn). 

Twee teams zetten een gelijk aantal gevulde bekers (natuurlijk met bier) tegenover elkaar klaar. Het doel is om met een pingpongbal (niet meegeleverd) vanaf de ene kant van het luchtbed met een stuit, slag of een willekeurige andere manier in een van de bekers van de tegenstander te gooien. 

Wanneer dit lukt dan moet de tegenstander dit glas bier in 1 keer leegdrinken; het team wat als eerste geen glazen met bier meer heeft staan heeft verloren en moet de resterende bekers van het winnende team ook leegdrinken.

Veel plezier in het zwembad deze zomer!

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel