Bekerhouder Palmboom Eiland drijvend
Drijvende Palmboom Eiland in actie
Drijvende Palmboom Eiland in actie
Opblaasbaar Palmboom Eiland in actie
Opblaasbaar Palmboom Eiland in verpakking

Bekerhouder Palmboom Eiland drijvend

Met deze opblaasbare bekerhouder kunt u altijd gemakkelijk uw drankjes binnen handbereik houden terwijl u ligt te dobberen in het zwembad of Hot Tub.

Diameter
Hoogte
24.95
€ 39,95 € 24,95
Beschikbaarheid: op voorraad (2)
Aantal:

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Opblaasbare bekerhouder Palmboom Eiland

Heeft u ook zin om in het zwembad of Hot Tub een tropisch feest te houden? Dat kan dan met deze drijvende bekerhouder van BigMouth: het Palmboom Eiland!

Met het eiland kunt u deze zomer altijd uw drankje binnen handbereik houden: urenlang ongestoord genieten want er hoeft natuurlijk niemand meer uit het water te stappen! 

Deze opblaasbare bekerhouder doet wat ze moet doen: ze blijft drijven op het water en je kunt er gemakkelijk meerdere glazen of blikjes in kwijt. 

Het Tropische Palmboom Eiland is snel op te blazen en heeft hoge randen zodat uw drankjes niet snel omvallen. Natuurlijk kunt u deze Palmboom ook ‘op het droge gebruiken’ en deze als decoratie bij uw tuinfeest te gebruiken. 

Kijkt u ook nog even verder in onze webshop voor bijpassende producten zoals: Zwembanden voor 1 tot 3 jaar en de 8+ banden voor volwassenen en ook de drijvende bekerhouders of complete Tiki Bar!

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van extra stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. Met dit opblaasbare eiland weet u in ieder geval dat u hiermee het hele seizoen lekker in het zwembad kunt ronddobberen! 

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is het eiland erg gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u het palmboom eiland gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Lekker relaxen in het zwembad of de Hot Tub deze zomer!

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel