Drijvende Bekerhouders Honden
Drijvende Bekerhouders Honden in actie
Drijvende Bekerhouders Honden
Opblaasbare Bekerhouders Honden Verpakking

Drijvende Bekerhouders Honden

Met deze opblaasbare bekerhouders kunt u altijd gemakkelijk uw drankje binnen handbereik houden terwijl u ligt te dobberen in het zwembad of Hot Tub.

Diameter
Hoogte
12.95
€ 16,95 € 12,95
Beschikbaarheid: op voorraad (2)
Aantal:

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Opblaasbare bekerhouders Honden – Corgi en Mopshond 

Heeft u ook zin om met een stel honden lekker lang in het zwembad of Hot Tub te kunnen liggen genieten? Dat kan dan met deze drijvende bekerhouders van BigMouth: de Mopshond en Corgi hond!

Met de Hondjes kunt u deze zomer altijd uw drankje binnen handbereik houden: urenlang ongestoord genieten dus met elkaar! 

De opblaasbare bekerhouders (verpakt per 2 stuks: 1x Corgi en 1x Mopshond) doen wat ze moeten doen: blijven drijven op het water en je kunt er gemakkelijk een glas of blikje in kwijt.

De Honden zijn snel op te blazen en hebben hoge randen zodat uw drankje niet snel omvalt. Natuurlijk kunt u deze Hondjes ook ‘op het droge gebruiken’ en deze als decoratie bij uw tuinfeest te gebruiken. 

Kijkt u ook nog even verder in onze webshop voor bijpassende drijvende bekerhouders en zwembanden!

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van extra stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. Met deze opblaasbare Honden weet u in ieder geval dat u hiermee het hele seizoen lekker in het zwembad kunt ronddobberen! 

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is het drijvende dienblad erg gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u de honden gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Lekker relaxen in het zwembad of de Hot Tub deze zomer!

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel