Drijvende Bekerhouders Kwallen
Drijvende Bekerhouder Kwallen in actie
Drijvende Bekerhouders Kwallen
Opblaasbare Bekerhouder Kwallen Verpakking

Drijvende Bekerhouders Kwallen

Met deze opblaasbare bekerhouders kunt u altijd gemakkelijk uw drankje binnen handbereik houden terwijl u ligt te dobberen in het zwembad of Hot Tub.

Diameter
Hoogte
12.95
€ 16,95 € 12,95
Beschikbaarheid: op voorraad (2)
Aantal:

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Opblaasbare bekerhouders - Kwallen 

Heeft u ook zin om alleen in het zwembad of Hot Tub te kunnen liggen genieten? Dat kan dan met deze drijvende bekerhouders van BigMouth: de Kwallen!

Met de Kwallen kunt u deze zomer altijd uw drankje binnen handbereik houden: urenlang ongestoord genieten want er durft natuurlijk niemand bij u in het water te stappen! 

De opblaasbare bekerhouders (verpakt per 2 stuks) doen wat ze moeten doen: ze blijven drijven op het water en je kunt er gemakkelijk een glas of blikje in kwijt.

De Kwallen zijn snel op te blazen en hebben hoge randen zodat uw drankje niet snel omvalt. Natuurlijk kunt u deze Hondjes ook ‘op het droge gebruiken’ en deze als decoratie bij uw tuinfeest te gebruiken. 

Kijkt u ook nog even verder in onze webshop voor bijpassende Kwallen Zwembanden voor 8+.

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van extra stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. Met deze opblaasbare Kwallen weet u in ieder geval dat u hiermee het hele seizoen lekker in het zwembad kunt ronddobberen! 

Door het gebruik van dit stevige Vinyl zijn de drijvende kwallen erg gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u de kwallen gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Lekker relaxen in het zwembad of de Hot Tub deze zomer!

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel