Drijvende Bekerhouders Tropisch Fruit
Drijvende bekerhouders Tropisch Fruit in actie
Drijvende bekerhouders Tropisch Fruit in actie
Opblaasbare bekerhouders Tropisch Fruit in actie
Opblaasbare bekerhouders Tropisch Fruit in verpakking

Drijvende Bekerhouders Tropisch Fruit

Met deze opblaasbare bekerhouders kunt u altijd gemakkelijk uw drankje binnen handbereik houden terwijl u ligt te dobberen in het zwembad of Hot Tub.

Diameter
Hoogte
12.95
€ 16,95 € 12,95
Beschikbaarheid: op voorraad (4)
Aantal:

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Opblaasbare bekerhouder Tropisch Fruit

Heeft u ook zin om in het zwembad of Hot Tub een tropisch feest te houden? Dat kan dan met deze drijvende bekerhouders van BigMouth: het Tropische Fruit!

Met het fruit kunt u deze zomer altijd uw drankje binnen handbereik houden: urenlang ongestoord genieten want er hoeft natuurlijk niemand meer uit het water te stappen! 

Deze opblaasbare bekerhouders (verpakt per 3 stuks) doen wat ze moeten doen: ze blijven drijven op het water en je kunt er gemakkelijk een glas of blikje in kwijt. 

Het Tropische Fruit is snel op te blazen en hebben hoge randen zodat uw drankje niet snel omvalt. Natuurlijk kunt u dit fruit ook ‘op het droge gebruiken’ en deze als decoratie bij uw tuinfeest te gebruiken. 

Kijkt u ook nog even verder in onze webshop voor bijpassende Zwembanden voor 1 tot 3 jaar en de 8+ banden voor volwassenen.

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van extra stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. Met dit opblaasbare Tropische Fruit weet u in ieder geval dat u hiermee het hele seizoen lekker in het zwembad kunt ronddobberen! 

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is het fruit erg gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u het fruit gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Lekker relaxen in het zwembad of de Hot Tub deze zomer!

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel