Gele Eend Zwemband Kind
Gele Eend Opblaasbare Zwemband Kind
Gele Eend Kinder Zwemband Verpakking
Opblaasbare Zwemband Eend Kind in actie

Gele Eend Zwemband Kind

Deze Gele Eend Pool Float voor kleine kinderen van het merk BigMouth is gemaakt van extra stevig vinyl: hier kunt uw kleintje urenlang mee ronddobberen in het zwembad!

Diameter
Hoogte
14.95
€ 17,95 € 14,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Gele Eend Opblaasbare Zwemband Kind

De vernieuwde Lil’ Float productlijn van BigMouth geeft u de gelegenheid om al uw zomerse tradities door te geven aan de volgende generatie; en zeg nou zelf: wie wil er niet graag met zijn kind ronddobberen samen met een "gezellige" gele eend - kun jij hem weer blij maken? 

Tot voor kort waren opblaasbare zwembanden meestal saai en lelijk; de productlijn Lil’ Float doorbreekt deze saaiheid zodat u nu met nog meer plezier van de zomer kunt genieten met de kinderen.

De productlijn is opgezet om consumenten zo veilig mogelijke zwembanden aan te bieden, daarnaast moet het product ook leuk zijn voor oudere en kind. Kijkt u b.v. ook even naar de grotere Zwemband voor 8+ leeftijden in onze webshop: zo kunt u samen met uw kleintje genieten van het zwembad.

Deze zwemband heeft een voorgevormde onderkant met een gespannen netje als onderkant; hier kan het water er lekker doorheen zodat uw kleintje verkoeling heeft maar hij/zij kan hier niet doorheen zakken. Deze band is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3 jaar (of tot ca. 20 kg).

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. Deze zwemband is wellicht niet zo goedkoop als de modellen die de supermarkt of discounter aanbiedt: kwaliteit heeft nou eenmaal een ander prijs(je). Met de gele zwemband eend weet u in ieder geval dat uw kindje het hele seizoen lekker in het water spelen kan!

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is de Eend ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u de zwemband gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Deze Eend worden geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook de zwemband weer in kunt opbergen.

Let er wel op dat u te allen tijde toezicht houdt op uw kind in het zwembad (!).

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel