Grote Dinosaurus met sproeier
Opblaasbare Dinosaurus met sproeiern
Dinosaurus met sproeier in actie
Dinosaurus met sproeier in actie
Dinosaurus met sproeier in actie
Dinosaurus met sproeier Verpakking

Grote Dinosaurus met sproeier

Punten scoren: het ideale cadeau om uw kinderfeestje echt onvergetelijk te maken – THINK BIGGER man!

Diameter 155 cm
Hoogte 185 cm
59.95
€ 69,95 € 59,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Grote Opblaasbare Dinosaurus met sproeier voor uw tuin

Heb je altijd al eens op een Dinosaurus willen hebben? Dan is nu je kans om er deze zomer een in jouw achtertuin te hebben.

Deze opblaasbare Dinosaurus van ca. 1,85 meter hoog kan aangesloten worden op de tuinslang, als je dan de kraan aanzet spuit het water uit zijn bek! Ideaal om uw kinderfeestje echt onvergetelijk te maken.

De Dinosaurus wordt geleverd met 4 haringen om het opblaasdier goed te kunnen verankeren in het grasveld (iets wat bij de goedkope versies van onze concurrenten niet kan!).

De opblaasbare Dinosaurus wordt gemaakt door het Amerikaanse BigMouth Inc.: die maken al jaren geweldige opblaasbare producten van erg goede kwaliteit, daarom focussen wij in onze webshop ook op de producten van BigMouth. 

Het Vinyl van de Opblaasbare producten is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare producten wordt gebruikt (die goedkopere zwembanden b.v. die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). Door het gebruik van die betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop.

De bedrukking is gedaan met een nieuwe methode: de kleuren zijn nog beter bestand tegen UV-stralen en blijven nog langer mooi. Ook zit er een extra grote luchtuitlaat op de Dinosaurus, hierdoor kunt u deze snel laten leeglopen (eenvoudig losdraaien en de lucht loopt eruit).

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare Dinosaurus met sproeier ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

De Dinosaurus wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u haar na gebruik ook weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Zoekt u nog meer leuke dingen voor uw kinderfeest of tuinfeest: kijkt u dan ook even verder onder de rubriek “Pool Party” op deze webshop, hier vindt u o.a. Drijvende Flamingo DrankenkoelersDrijvende Honden Bekerhouders en natuurlijk ook Drijvende Pool Pong Bier Spelletjes.

Bent u al klaar voor een “Spetterende” zomer? 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel