Opblaasbare Eenhoorn met sproeier in actie
Opblaasbare Eenhoorn met sproeier in actie
Grote Eenhoorn met sproeier
Opblaasbare Eenhoorn met sproeier Verankering
Opblaasbare Eenhoorn met sproeier Verpakking
Opblaasbare Eenhoorn sproeier in de tuin
Opblaasbare Eenhoorn sproeier in de tuin
Opblaasbare Eenhoorn sproeier in de tuin
Opblaasbare Eenhoorn sproeier in de tuin

Grote Eenhoorn met sproeier

Punten scoren: het ideale cadeau om uw kinderfeestje echt onvergetelijk te maken – THINK BIGGER man!

Diameter 255 cm
Hoogte 185 cm
49.95
€ 69,95 € 49,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Grote Opblaasbare Eenhoorn met sproeier voor uw tuin

Heb je altijd al eens op een Eenhoorn willen hebben? Dan is dit nu je kans om er deze zomer een in jouw tuin te hebben.

Deze opblaasbare Eenhoorn van ca. 1,85 meter hoog kan aangesloten worden op de tuinslang, als je dan de kraan aanzet spuit het water uit de hoorn! Ideaal om uw kinderfeestje echt onvergetelijk te maken.

De Eenhoorn wordt geleverd met 4 haringen om het opblaasdier goed te kunnen verankeren in het grasveld (iets wat bij de goedkope versies van onze concurrenten niet kan!).

De Eenhoorn wordt gemaakt door het Amerikaanse BigMouth Inc.: die maken al jaren geweldige opblaasbare producten van erg goede kwaliteit, daarom focussen wij in onze webshop ook op de producten van BigMouth. 

Het Vinyl van de Opblaasbare producten is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare producten wordt gebruikt (die goedkopere zwembanden b.v. die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). Door het gebruik van die betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop.

De kleuren bedrukking is met een nieuwe methode gedaan: de kleuren zijn nog beter bestand tegen UV-stralen en blijven nog langer mooi. Ook zit er een extra grote luchtuitlaat op de Eenhoorn, hierdoor kunt u deze snel laten leeglopen (eenvoudig losdraaien en de lucht loopt eruit).

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare Eenhoorn met sproeier ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

De Eenhoorn wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u haar na gebruik ook weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Zoekt u nog meer leuke dingen voor uw kinderfeest of tuinfeest: kijkt u dan ook even verder onder de rubriek “Pool Party” op deze webshop, hier vindt u o.a. Drijvende Ananas Drankenkoeler, Drijvende Tropisch Fruit Bekerhouders en natuurlijk ook Drijvende Witte Zwaan dienbladen.

Bent u al klaar voor een “Spetterende” zomer?  

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel