IJsje Luchtbed Opblaasbaar
Opblaasbaar Luchtbed IJs Nederlandse Vlag
Opblaasbaar Luchtbed IJs
Opblaasbaar Luchtbed IJs Verpakking
Drijvend Luchtbed IJs in actie
Drijvend Luchtbed IJs in actie
Drijvend Luchtbed IJs in actie
Drijvend Luchtbed IJs in actie

IJsje Luchtbed Opblaasbaar

Dit IJsje Luchtbed van het merk BigMouth is een van ons bestverkopende producten: uitermate geschikt om urenlang mee rond te dobberen in het zwembad.

Diameter 90 cm
Hoogte 185 cm
29.95
€ 29,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Reuze IJsje Opblaasbaar Luchtbed 185 x 90cm

Eindelijk, een IJsje waar je wel mee in het zwembad mag! Dit geweldige Opblaasbare IJsje is groot genoeg voor elk zwembad en ook groot genoeg om lekker op te liggen – zonder dat het IJsje wegsmelt… Natuurlijk kun je dit IJsje ook meenemen naar het strand of in het meer om ook daar het leukste luchtbed van iedereen bij je te hebben.

Dit opblaasbare luchtbed in de vorm van een IJsje is tevens geweldige om mee te nemen naar een Pool Party. Zoekt u nog meer leuke dingen om tijdens de Pool Party indruk te maken op uw vrienden en kennissen: kijkt u dan ook even verder onder de rubriek “Pool Party” op deze webshop, hier vindt u o.a. Drijvende Drankenkoelers (Flamingo en Ananas), Drijvende Bekerhouders (Hondjes, Kwallen en Tropische Fruit) en natuurlijk ook Drijvende dienbladen (Donut en Ananas) en het spel Beer Pong bier spel voor in het zwembad.

Het IJsje wordt gemaakt door het Amerikaanse BigMouth Inc.: die maken al jaren opblaasbare producten van erg goede kwaliteit, daarom focussen wij in onze webshop ook op de producten van BigMouth. 

Het Vinyl van de Opblaasbare Luchtbedden is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare zwembanden wordt gebruikt (die goedkopere zwembanden die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). 

Door het gebruik van die betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop. Gelukkig smelt dit IJsje niet in het water maar natuurlijk zit er ook een reparatie set bij het IJsje in de doos.

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare Ijsje luchtbed ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

Het Luchtbed wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u het luchtbed na gebruik ook weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Bent u al klaar voor een “IJskoude” zomer?  

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel