Luchtbedden

Pizzapunt luchtbed Opblaasbaar
Pizzapunt luchtbed Opblaasbaar
Pizzapunt luchtbed Opblaasbaar
€ 29,95 € 19,95
Reuze Cactus Luchtbed
Reuze Cactus Luchtbed
Reuze Cactus Luchtbed
€ 29,95 € 19,95
Reuze Zeeschelp Luchtbed
Reuze Zeeschelp Luchtbed
Reuze Zeeschelp Luchtbed
€ 29,95 € 19,95

Leuke Opblaasbare Luchtbedden

 

Bent u op zoek naar een opblaasbaar luchtbed om mee te nemen op vakantie om in het zwembad te kunnen dobberen of om gewoon aan het Noordzee strand lekker te kunnen luieren? Dan hebben wij een mooi assortiment geinige luchtbedden voor u! 

 

Natuurlijk wilt u deze zomer niet op zo'n saai 'normaal' luchtbed liggen (zo'n semi-doorzichtige gele of roze recht toe - recht aan luchtbed van 5 cm dikte wat na 1 dag al stuk is...).

 

Wij focussen ons op luchtbedden van goede kwaliteit: het Vinyl  van de luchtbedden van BigMouth is dikker is als andere luchtbedden (die u bij de discounter kunt vinden...); ze zijn dan wel iets duurder maar u heeft dan ook een opblaasbaar luchtbed wat een tijdje meekan. Door het gebruik van dit stevige Vinyl is dit luchtmatras ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

 

De bedrukking van de luchtbedden is gedaan met een vernieuwe methode: de kleuren zijn nog beter bestand tegen UV-stralen en blijven nog langer mooi. 

 

De luchtbedden worden geleverd in een stevige kartonnen doos waar u haar na gebruik ook weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

 

Zoekt u nog meer leuke dingen voor uw kinderfeest, tuinfeest of Pool Party: kijkt u dan ook even verder onder de rubriek “Pool Party” op deze webshop, hier vindt u o.a. Drijvende Drankenkoelers (Flamingo en Ananas), Drijvende Bekerhouders( Eenhoorns, Kwallen en Hondjes b.v.) en natuurlijk ook Drijvende dienbladen( Donut en Ananas).

 

Tevens kunt u in onze webshop Beer Pong vinden voor in het zwembad en een REUZE grote strandbal van 1,85 meter doorsnede!

 

Bent u al klaar voor een “Relaxte” zomer?  

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel