Onze Garanties

Veilig Online betalen bij Super Splash

 

Super Splash maakt voor de website gebruik van een ssl-certificaat, welke ervoor zorgt dat al uw gegevens maximaal beschermt zijn. Dit is het hoogste beveiligingsniveau wat een website kan hebben.  

 

Betalingsmogelijkheden 

Via deze link komt u terecht op de pagina waar wij al onze betaalmethodes hebben beschreven:

https://www.supersplash.nl/veilig-betalen   

 

Verzendkosten

Voor Nederland

Verzendkosten voor aflevering in Nederland zijn er niet! 

 

Voor Belgie 

Verzendkosten zijn helaas €2,95 per bestelling. Dit zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling.

 

Verzenden

Vandaag bestellen is vandaag verzonden*  Wij versturen uw bestelling met PostNL. Indien uw bestelling voor 16.00 uur bij ons binnen is (bestellingen welke met iDEAL, Paypal of Mistercash betaald zijn) proberen wij deze nog dezelfde dag te verzenden. PostNL heeft ons belooft dat bestellingen de dag na verzending zullen worden afgeleverd (m.u.v. zondag en maandag), het kan echter in bepaalde gevallen voorkomen dat de zending later wordt (aan)geleverd door Super-Paraplu of PostNL.  Bij bestellingen met betalingen d.m.v. bankoverschrijving moet u rekening houden met 1 a 2 werdagen voordat de betaling is verwerkt door de bank (dit is per bank verschillend). Na verwerking van uw betaling door de bank zullen wij uw bestelling dezelfde dag nog proberen te versturen. 

 

Voor Nederland:

Uw bestelling wordt bezorgd door Post.NL. U ontvangt van ons een track and trace nummer zodat u op de site van PostNL het verzendtraject van uw pakket kan volgen.

Is er niemand thuis? Geen probleem, dan wordt uw bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden (niet op zon- en feestdagen). Mocht  er dan nog niemand aanwezig zijn, dan vindt u een briefje in uw brievenbus. Hiermee kunt u op het aangegeven Post-kantoor uw pakketje ophalen. PostNL behoudt zich het recht van burenlevering voor. Mocht dit niet gewenst zijn, geeft u dit dan aan bij het opmerkingen veld bij uw naam- en adresgegevens!

 

Voor België:

De bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketservice Buitenland. U krijgt van ons een track and trace nummer zodat u op de site van PostNL  het verzendtraject van uw pakket kan volgen.

 

Retourneren

Over het algemeen zijn klanten die via onze site producten bestellen zeer tevreden over de levering en kwaliteit van het product. Het kan echter altijd voorkomen dat u zich vergist heeft bij de aankoop van een product of dat u niet tevreden bent over het verloop van de bestelling. Zoals in onze Algemene Voorwaarden vermeldt heeft u het recht het product of de bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Het product dient compleet, onbeschadigd en in originele en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten of producktverpakkingen die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor deze retourregeling in aanmerking.

 

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. 

Indien u een artikel wilt retourneren, neem altijd eerst even contact met ons op.

 

Een defect product: Super Splash gaat zorgvuldig met uw bestelling om. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Controleer daarom altijd of de artikelen die u hebt ontvangen in goede staat zijn. Mocht u onverhoopt een product hebben ontvangen dat direct bij ontvangst defect is of u heeft het vermoeden dat het defect is, neem dan direct contact op met onze klantenservice. U dient dit binnen 7 dagen bij ons te melden. Wij en geen enkele fabrikant vergoeden schade aan producten welke door externe omstandigheden (b.v. wind schade) of slijtage door gebruik veroorzaakt zijn.

 

Verkeerd product: Indien u onverhoopt een product ontvangt dat niet door u besteld is, gelden dezelfde zaken als beschreven bij een defect product. Neem direct bij constatering contact op met ons.

 

Contactgegevens

Uw mening en ideeën zijn belangrijk voor ons. Deze kunnen ons helpen om het onlinewinkelen bij www.Supersplash.nl nog prettiger te maken. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u contact met ons opneemt voor opmerkingen of vragen over bestellingen of leveringen. Maar natuurlijk ook als u tegen problemen aanloopt. We horen graag van u!

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

Super Splash

De Zeeridder 10

1606 DG Venhuizen

 

Telefoon: (+31) 0228-543936

 E-mail: info@supersplash.nl

 

Kvk Nr: 51711214

BTW Nr: NL850137998B01

 

Copyright 2011-2019 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel