Pauw Zwemband Ø120cm
Opblaasbare Zwemband Pauw
Opblaasbare Zwemband Pauw Verpakking
Drijvende Zwemband Pauw in actie
Opblaasbare Zwemband Pauw in de zee
Drijvende Zwemband Pauw in actie
Drijvende Zwemband Pauw in actie

Pauw Zwemband Ø120cm

Met deze Pauw Zwemband van het merk BigMouth ben je de hipste badgast en kun je urenlang rond te dobberen in het zwembad.

Diameter 120 cm
Hoogte 110 cm
19.95
€ 29,95 € 19,95
Beschikbaarheid: op voorraad (1)
Aantal:

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Pauw Opblaasbare Zwemband Ø 120cm

Deze opblaasbare zwemband in de vorm van een Pauw is de enige echte originele Pauw zwemband ontworpen door BigMouth Inc. Met een totale grote van 1 meter 20 buitenom en 47 cm binnenin is het een mooi maatje om een frisse duik mee te nemen.

BigMouth maakt al jaren opblaasbare producten van erg goede kwaliteit, daarom focussen wij in onze webshop ook op de producten van BigMouth. 

Het Vinyl is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare Zwembanden wordt gebruikt (de goedkopere zwembanden die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). 

Door het gebruik van betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop (als is het niet altijd de goedkoopste…). Natuurlijk zit er ook een reparatie set bij de Opblaasbare Pauw in de doos.

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare Pauw zwemband ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

De zwemband wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook de opblaasbare Zwemband weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Bent u al klaar voor een Pauwtastische zomer?  

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel