Pizzapunt luchtbed Opblaasbaar
Pizzapunt luchtbed Opblaasbaar
Drijvend Luchtbed Pizzapunt in actie
Drijvend Luchtbed Pizzapunt in actie
Drijvend Luchtbed Pizzapunt in actie
Opblaasbaar luchtbed Pizzapunt in actie
Opblaasbaar Luchtbed Pizzapunt Verpakking

Pizzapunt luchtbed Opblaasbaar

Deze zomer steel jij de show met deze grote opblaasbare Pizzapunt en kun je urenlang liggen dobberen in het zwembad, het meer of in de zee. Lengte ca. 1.85 meter.

Diameter 105 cm
Hoogte 185 cm
19.95
€ 29,95 € 19,95
Beschikbaarheid: op voorraad (1)
Aantal:

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Pizzapunt Opblaasbaar Luchtbed Lengte 1,85 meter

Natuurlijk kunt u eten meenemen het zwembad in, en wat is er dan het lekkerst: een Pizza natuurlijk!

Wilt u deze zomer de show stelen bij het zwembad? Dan heeft u alleen een vrolijk opblaasbaar luchtbed van Supersplash.nl nodig om dit te bereiken – en wellicht nog wat andere drijvende artikelen zoals een drijvende drankenkoeler, drijvende trendy bekerhouders of een complete drijvende Tiki bar.

Dit grote opblaasbare luchtmatras heeft de vorm van een Italiaanse Pizzapunt en ook een mooie bedrukking die iedereen direct zal herkennen, het luchtbed ziet er dus gewoon geweldig uit en is comfortabel genoeg om urenlang op rond te dobberen; een perfect cadeau voor uzelf of voor vrienden die ook van Pizza houden.

De producten van BigMouth zijn van goede kwaliteit en allen gemaakt van extra stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. Met dit opblaasbare luchtbed weet u in ieder geval dat u hiermee het hele seizoen eindeloos speelplezier zult hebben!

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is de Pizzapunt erg gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u het luchtbed zeer gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Heeft u hiermee het leukste luchtbed in het zwembad deze zomer ?!

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel