Regenboog Zwemband Kind
Opblaasbare wolk met gekleurde Regenboog
Opblaasbare wolk met Regenboog Verpakking
Zwemband Regenboog Kind in actie
Zwemband Regenboog Kind en Volwassen in actie
Zwemband Regenboog Kind in actie

Regenboog Zwemband Kind

Deze wolk met Regenboog Pool Float voor kleine kinderen van het merk BigMouth is gemaakt van extra stevig vinyl: hier kunt uw kleintje urenlang mee ronddobberen in het zwembad!

Diameter
Hoogte
12.95
€ 17,95 € 12,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Regenboog met glitter Opblaasbare Zwemband Kind

De vernieuwde Lil’ Float productlijn van BigMouth geeft u de gelegenheid om al uw zomerse tradities door te geven aan de volgende generatie; en zeg nou zelf: welk kind wil er niet ronddobberen op een wolk met daarboven een regenboog (en glitters in de zwemband zelf…J)! 

Tot voor kort waren opblaasbare zwembanden meestal saai en lelijk; de productlijn Lil’ Float doorbreekt deze saaiheid zodat u nu met nog meer plezier van de zomer kunt genieten met de kinderen.

Wilt u gezellig met uw kleintje meedoen? Kijk u dan hier voor uw eigen opblaasbare Regenwolk met Regenboog.

De productlijn is opgezet om consumenten zo veilig mogelijke zwembanden aan te bieden, daarnaast moet het product ook leuk zijn voor oudere en kind. Kijkt u b.v. ook even naar de grotere Zwemband voor 8+ leeftijden in onze webshop: zo kunt u samen met uw kleintje genieten van het zwembad.

Deze zwemband heeft een voorgevormde onderkant met een gespannen netje als onderkant; hier kan het water er lekker doorheen zodat uw kleintje verkoeling heeft maar hij/zij kan hier niet doorheen zakken. Deze band is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3 jaar (of tot ca. 20 kg).

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van stevige kunststof materialen welke hun kleur zeer goed behouden. Deze zwemband is wellicht niet zo goedkoop als de modellen die de supermarkt of discounter aanbiedt: kwaliteit heeft nou eenmaal een ander prijs(je). Met de regenboog zwemband weet u in ieder geval dat uw kindje het hele seizoen lekker in het water spelen kan!

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is de regenboog ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u de zwemband gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Deze wolk wordt samen met de regenboog geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook de zwemband weer in kunt opbergen. 

Let er wel op dat u te allen tijde toezicht houdt op uw kind in het zwembad (!).

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel