Retourneren

Retourneren aan Super Splash

Over het algemeen zijn klanten die via onze site producten bestellen zeer tevreden over de levering en kwaliteit van het product. Het kan echter altijd voorkomen dat u zich vergist heeft bij de aankoop van een product of dat u niet tevreden bent over het verloop van de bestelling. Zoals in onze Algemene Voorwaarden vermeldt heeft u het recht het product of de bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Het product dient compleet, onbeschadigd en in originele en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten of producktverpakkingen die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor deze retourregeling in aanmerking.

 

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. 

Indien u een artikel wilt retourneren, neem altijd eerst even contact met ons op.

 

Een defect product: Super Splash gaat zorgvuldig met uw bestelling om. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Controleer daarom altijd of de artikelen die u hebt ontvangen in goede staat zijn. Mocht u onverhoopt een product hebben ontvangen dat direct bij ontvangst defect is of u heeft het vermoeden dat het defect is, neem dan direct contact op met onze klantenservice. U dient dit binnen 7 dagen bij ons te melden. Wij en geen enkele fabrikant vergoeden schade aan producten welke door externe omstandigheden (b.v. wind schade) of slijtage door gebruik veroorzaakt zijn.

 

Verkeerd product: Indien u onverhoopt een product ontvangt dat niet door u besteld is, gelden dezelfde zaken als beschreven bij een defect product. Neem direct bij constatering contact op met ons.

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

Super Splash
De Zeeridder 10
1606 DG Venhuizen
Nederland
 
Telefoon: (+31) 0228-543936
 E-mail: info@supersplash.nl 
 
 

Copyright 2011-2019 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel