Reuze Cactus Luchtbed
Reuze Cactus Luchtbed
Drijvend Luchtbed Cactus in actie
Drijvend Luchtbed Cactus in actie
Drijvend Luchtbed Cactus in actie
Drijvend Luchtbed Cactus in actie
Opblaasbaar Luchtbed Cactus Verpakking

Reuze Cactus Luchtbed

Deze Reuze Cactus Luchtbed van het merk BigMouth is een van ons bestverkopende producten: uitermate geschikt om urenlang mee rond te dobberen in het zwembad.

Diameter 170 cm
Hoogte 150 cm
19.95
€ 29,95 € 19,95
Beschikbaarheid: op voorraad (1)
Aantal:

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

Reuze Cactus Opblaasbaar Luchtbed 1,70 x 1,50 meter

Als het buiten voelt als de Saharawoestijn dan moet je zelf ook soms wel eens denken aan die arme Cactussen. Dan kun je jezelf altijd wel afvragen hoe die het hoofd een beetje koel houden…. 

Dit opblaasbare luchtbed in de vorm van een Cactus is een geweldige partner bij iedere Pool Party, groot genoeg om lekker mee rond te dobberen in het zwembad, in het meer of in de zee. Mocht u nog meer artikelen nodig hebben voor uw Pool Party - zoals Beer Pong Bier Spel - kijk dan even verder in onze webshop!

De Cactus wordt gemaakt door het Amerikaanse BigMouth Inc.: die maken al jaren opblaasbare producten van erg goede kwaliteit, daarom focussen wij in onze webshop ook op de producten van BigMouth. 

Het Vinyl van de Opblaasbare Luchtbedden is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare zwembanden wordt gebruikt (die goedkopere zwembanden die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). 

Door het gebruik van die betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop. Gelukkig heeft deze Cactus geen stekels maar natuurlijk zit er ook een reparatie set bij de Cactus in de doos.

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare Cactus luchtbed ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

Het Luchtbed wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Bent u al klaar voor een supergezellige GROENE zomer?  

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel