Reuze Zeeschelp Luchtbed
Opblaasbaar Luchtbed Zeeschelp
Opblaasbaar Luchtbed Zeeschelp Verpakking
Drijvend Luchtbed Zeeschelp in actie
Drijvend Luchtbed Zeeschelp in actie
Zwemband Zeeschelp Opblaasbaar in actie
Zwemband Zeeschelp Opblaasbaar in actie

Reuze Zeeschelp Luchtbed

Dit Reuze Zeeschelp Luchtbed van het merk BigMouth is een van ons bestverkopende producten: uitermate geschikt om urenlang mee rond te dobberen in het zwembad.

Diameter 160 cm
Hoogte 158 cm
24.95
€ 29,95 € 24,95
Beschikbaarheid: op voorraad (2)
Aantal:

Reuze Zeeschelp Opblaasbare Luchtbed 160 x 158cm

Eindelijk, een Zeeschelp waar je iets mee kunt doen! Deze geweldige Opblaasbare Zeeschelp is precies groot genoeg voor elk zwembad en ook groot genoeg om met twee personen lekker op te liggen (romantisch ronddobberen?).

Dit opblaasbare luchtbed in de vorm van een Zeeschelp is tevens een geweldige partner bij iedere Pool Party, groot genoeg om lekker mee rond te dobberen in het zwembad, in het meer of in de zee. Zoekt u nog meer leuke dingen om tijdens uw Pool Party indruk te maken op uw vrienden en kennissen: kijkt u dan ook even verder onder de rubriek “Pool Party” op deze webshop, hier vindt u o.a. Drijvende Drankenkoelers (Flamingo en Ananas), Drijvende Bekerhouders (Hondjes, Kwallen en Tropische Fruit) en natuurlijk ook Drijvende dienbladen (Donut en Ananas).

De Zeeschelp wordt gemaakt door het Amerikaanse BigMouth Inc.: die maken al jaren opblaasbare producten van erg goede kwaliteit, daarom focussen wij in onze webshop ook op de producten van BigMouth. 

Het Vinyl van de Opblaasbare Luchtbedden is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare zwembanden wordt gebruikt (die goedkopere zwembanden die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). 

Door het gebruik van die betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop. Gelukkig heeft deze Zeeschelp geen scherpe randjes maar natuurlijk zit er ook een reparatie set bij de Zeeschelp in de doos.

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare Zeeschelp luchtbed ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

Het Luchtbed wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Bent u al klaar voor een Schelptastische zomer?  

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel