Tuin Sproeiers

 

Grote Opblaasbare Sproeiers voor in uw achtertuin!

 

De hit voor deze zomer: een opblaasbare sproeier in de vorm van een Eenhoorn, Olifant of Dinosaurus voor een extra geweldig kinderfeest bij u thuis.

 

Wilt u helemaal de blitz maken met uw kinderfeest en iets laten zien waar de kinderen echt uren mee kunnen spelen en plezier mee zullen hebben: dan is dit uw kans.

 

Deze opblaasfiguren kun u door de grote koppeling snel opblazen (en leeg laten lopen), daarna even met de meegeleverde haringen vastzetten in het gras, aansluiten op de waterkraan en klaar bent u voor het feest.

 

De goedekopere broers en zussen van deze opblaasbare sproeiers (die bij de discounter liggen...) hebben geen haringen: deze kunt u dus ook niet verankeren in het gras waardoor ze bij iedere botsing kunnen omvallen. Door de meegeleverde haringen is dit bij deze Eenhoorn, Olifant en Dinosaurus dus niet het geval (stukje degelijkheid).

 

Wij focussen ons op producten van goede kwaliteit: het Vinyl van de opblaasbare dieren van BigMouth is dikker is als andere luchtbedden (die u bij de discounter kunt vinden...); ze zijn dan wel (iets) duurder maar u heeft dan ook een opblaasbaar dier wat een tijdje meekan. Door het gebruik van dit stevige Vinyl zijn deze opblaasbare dieren ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

 

De bedrukking van de opblaasbare sproeiers is gedaan met een vernieuwe methode: de kleuren zijn nog beter bestand tegen UV-stralen en blijven nog langer mooi. 

 

De opblaasbare sproeiers dierenfiguren worden geleverd in een stevige kartonnen doos waar u haar na gebruik ook weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

 

Zoekt u nog meer leuke dingen voor uw kinderfeest, tuinfeest of Pool Party: kijkt u dan ook even verder onder de rubriek “Pool Party” op deze webshop, hier vindt u o.a. Drijvende Drankenkoelers (Flamingo en Ananas), Drijvende Bekerhouders( Eenhoorns, Kwallen en Hondjes b.v.) en natuurlijk ook Drijvende dienbladen( Donut en Ananas).

 

Tevens kunt u in onze webshop Beer Pong vinden voor in het zwembad en een REUZE grote strandbal van 1,85 meter doorsnede!

 

Bent u al klaar voor een “Relaxte” zomer?  

 

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel