Veilig Betalen

  

Veilig Online betalen bij Super Splash

 

Natuurlijk maakt Super Splash voor de website gebruik van een ssl-certificaat, welke ervoor zorgt dat al uw gegevens maximaal beschermt zijn. Dit is het hoogste beveiligingsniveau wat een website kan hebben.  

SSL Logo

 

Super Splash werkt voor de betalingen van aankopen samen met Mollie, dit maakt het voor onze webshop mogelijk om u diverse  betaalmethodes aan te bieden.

Afbeeldingsresultaat voor mollie logo


 

Uw betalingsmogelijkheden bij Super Splash:

 

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor klanten in Nederland.

 Afbeeldingsresultaat voor logo ideal

 

Bancontact/MisterCash

De meest gebruikte betaalmethode voor Belgie. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Voor klanten in Belgie.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo mister cash

 

Paypal

Dit is een internetrekening die u koppelt aan uw Credit Card of bankrekening, waarmee u al uw online aankopen kunt betalen. PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Voor informatie over PayPal zie www.paypal.com. Voor klanten in Nederland en Belgie.

 

 

 

Apple Pay

Ook bij ons kunt u vanaf Juni 2019 betalen met Apple Pay. Apple pay biedt u een makkelijke, veilige en beschermde manier aan om online te betalen. U kunt dit doen met de apparaten die u altijd bij u heeft.

Afbeeldingsresultaat voor logo apple pay

Bankoverschrijving

Een overschrijving van uw bank naar onze bank vooraf van levering. U dient het totale bedrag van u bestelling, met vermelding van uw ordernummer, over te maken op de rekening van SuperPlu. De bestelling wordt verzonden wanneer de betaling binnen is. Dit kan afhankelijk van uw bank 1 a 2 werkdagen duren. U ontvangt altijd bericht wanneer uw bestelling wordt samengesteld. Bestellingen worden automatisch geannuleerd als uw betaling niet is ontvangen binnen dertig kalenderdagen nadat de bestelling is geplaatst. Voor klanten in Nederland en Belgie.

Dit zijn onze bankgegevens:

Super Plu (Super Splash is onderdeel van VOF Superplu).

IBAN = NL61 RABO 0159 9376 98

BIC  = RABONL2U

 Afbeeldingsresultaat voor logo sepa

 

Creditcard

Wij accepteren ook betalingen met de volgende Creditcards:

Wanneer u een bestelling wilt betalen met een van deze Creditcards dan kunt u bij het uitchecken voor deze optie kiezen.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Super-Paraplu zeer veilig.

 

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. De betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

 

 

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo klarna

 

 

KBC/CBC Betalingen

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Deze betalingen kunnen wij de volgende werkdag al uitbetalen op je zakelijke bankrekening.

Afbeeldingsresultaat voor logo kbc cbc

 

 

Belfius Direct Net

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Deze betalingen kunnen wij de volgende werkdag al uitbetalen op je zakelijke bankrekening.

Afbeeldingsresultaat voor logo belfius

 

ING Home Pay

Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Deze betalingen kunnen wij de volgende werkdag al uitbetalen op je zakelijke bankrekening.

 

 Afbeeldingsresultaat voor ing homepay logo

  

Copyright 2011-2019 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel