Watermeloen Zwemband Ø120cm
Opblaasbare Zwemband Watermeloen
Opblaasbare Zwemband Watermeloen
Opblaasbare Zwemband Watermeloen Verpakking
Drijvende Zwemband Watermeloen in actie
Drijvende Zwemband Watermeloen in actie
Opblaasbare Zwemband Watermeloen  in actie

Watermeloen Zwemband Ø120cm

Met deze Watermeloen Zwemband van het merk BigMouth kun je gewoon met gezond fruit het zwembad in! Lekker deze zomer urenlang ronddobberen in het meer of in de zee...

Diameter 120 cm
Hoogte 30 cm
22.95
€ 22,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Watermeloen Opblaasbare Zwemband Ø 120cm

Met deze opblaasbare zwemband in de vorm van de welbekende Watermeloen ben je deze zomer zeker de gezondste ‘badgast’ in het zwembad. Je kunt urenlang lekker wegdromen terwijl je op deze Zwemband dobbert, ook met bijpassende Kinderzwemband Watermeloen voor uw kleintje.

Ga je straks op vakantie en wil je nog een mooie Zwemband om in het Zwembad, het meer of in de Zee lekker mee te spelen en om op te liggen dobberen op de golven: dan is deze Opblaasbare Watermeloen een hele goede keuze. Te gebruiken op beide kanten (voor als je niet zo fruitig bent ’s morgens….).

De Zwemband is ontworpen door BigMouth Inc. Wat staat kwaliteit. Daarom vind je van dit merk ook veel artikelen in onze webshop. Het Vinyl is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare Zwembanden wordt gebruikt (de goedkopere zwembanden die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). 

Door het gebruik van betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop (als is het niet altijd de goedkoopste…). Natuurlijk zit er ook een reparatie set bij de Opblaasbare Watermeloen in de doos.

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare Watermeloen zwemband ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

De zwemband wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook de opblaasbare Zwemband weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Geschikt voor personen tot ca. 90 kilo.

Bent u al klaar voor een ‘Meloentastische’ volle zomer?  

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel