Watermeloen Zwemband Kind
BIgMouth Watermeloen Zwemband Kind
Watermeloen Zwemband Kind Verpakking
Zwemband Watermeloen Kind en Volwassen in actie
Zwemband Watermeloen Kind in actie
Zwemband Watermeloen Kind in actie

Watermeloen Zwemband Kind

Watermeloen Pool Float voor kleine kinderen van het merk BigMouth is gemaakt van extra stevig vinyl: hier kunt uw kleintje urenlang mee ronddobberen in het zwembad!

Diameter
Hoogte
14.95
€ 17,95 € 14,95
Beschikbaarheid: op voorraad (1)
Aantal:

Watermeloen Opblaasbare Zwemband Kind

De vernieuwde Lil’ Float productlijn van BigMouth geeft u de gelegenheid om al uw zomerse tradities door te geven aan de volgende generatie. 

Tot voor kort waren opblaasbare zwembanden meestal saai en lelijk; de productlijn Lil’ Float doorbreekt deze saaiheid zodat u nu met nog meer plezier van de zomer kunt genieten met de kinderen.

De productlijn is opgezet om consumenten zo veilig mogelijke zwembanden aan te bieden, daarnaast moet het product ook leuk zijn voor oudere en kind. Kijkt u b.v. ook even naar de grote Zwembanden voor 8+ leeftijden in onze webshop!

Deze zwemband heeft een voorgevormde onderkant met een gespannen netje als onderkant; hier kan het water er lekker doorheen zodat uw kleintje verkoeling heeft maar hij/zij kan hier niet doorheen zakken. Deze band is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3 jaar (of tot ca. 20 kg).

De producten van BigMouth zijn allen gemaakt van stevige kunststof materialen welke hun kleur zelfs na weken gebruik goed behouden. Deze zwemband is wellicht niet zo goedkoop als de modellen die de supermarkt of discounter aanbiedt: kwaliteit heeft nou eenmaal een ander prijs(je).

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is de Watermeloen ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is. Tevens kunt u de zwemband gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen door het ventiel.

Deze Watermeloen worden geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook de zwemband weer in kunt opbergen. 

Let er wel op dat u te allen tijde toezicht houdt op uw kind in het zwembad (!).

 

 

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel