Wie zijn wij?

Van regen kwam eerst Super-Paraplu; daarna Super Splash!

 

Een korte introductie: Het begint allemaal op die regenachtige dag in november 2010. Het was alsof de hemel lekte, het water kwam weer eens met bakken naar beneden. Ik durfde niet naar buiten te gaan, zonder paraplu, bang dat ik helemaal doorweekt op mijn bestemming zou verschijnen. "Ja, een paraplu, waar heb ik die ook alweer. Ah, gevonden..... Oja, dat was die paraplu die het na de 1e windvlaag al had begeven.... het moet maar voor nu ik ga later wel een betere via internet bestellen....".

 

Later, eenmaal achter de computer gekropen om een leuke paraplu te zoeken kwam ik tot mijn verbazing geen enkele kwaliteits paraplu tegen! Wel paraplu's, maar van dezelfde kwaliteit als wat ik net in de prullenbak had gestoken, niet naar mijn smaak of kwaliteits behoefte. Ik dacht toen "Hiermee moet ik iets doen!

 

Zo is Super-Paraplu dus onstaan. We zijn super enthousiast en vinden kernwoorden als kwaliteit, service en betrouwbaarheid belangrijk in ons bedrijf. Dit kunt u zien in de diverse producten die wij in onze webwinkel aanbieden: veel Paraplu's van goede kwaliteit (b.v. veel Paraplu's met kunststof baleinen: die verbuigen niet zoals de Alu-U profielen vaak doen...).

 

Nadat we dus inmiddels reeds enkele jaren met Super-Paraplu kwam ik in de USA de luchtbedden van BigMouth tegen en dacht: dat is wellicht een welkome toevoeging aan ons assortimtent! Het heeft helaas wat langer geduurd als ik oorspronkelijk wilde (zo'n 1,5 jaar), maar nu (juni 2019) gaan we dan toch echt van start met de eerste en enige webshop die alleen gericht is op Opblaasbare artikelen voor in en om het zwembad: Super Splash!

 

We proberen de taken enigszins te verdelen:

Nico houdt zich vooral bezig met de webshop, de inkoop, en de zoektocht naar mooie en kwalitatief goede paraplu's om ons assortiment zo leuk en uitgebreid mogelijk houden.

Monique verzorgd vooral de ontvangst en verzending van de paraplu's en de communicatie richting klanten, zowel voor- als na bestelling.

 

Dit is ons bedrijfje in een notedop. We zijn inmiddels al weer 7 jaren bezig met Super-Paraplu en worden eigenlijk iedere dag enthousiaster. We zien hoe belangrijk kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is, vooral op het enigszins anonieme internet. 

 
Als u op zoek bent naar een bijzondere zwemband, voor uzelf, uw partner of voor uw kindje, voor een cadeau, zomaar, voor het tuinfeest of Pool Party, voor je dochter of zoon, dan bent u aan het goede adres: Supersplash.nl heeft een breed assortiment aan opblaasbare artikelen voor particulieren!

Als u op zoek bent naar een bijzondere paraplu, voor uzelf, uw partner of voor uw kindje, voor een cadeau, zomaar, voor in de handtas, voor je dochter of zoon, dan bent u aan het goede adres: https://www.super-paraplu.nl heeft het breedste assortiment aan paraplu's voor particulieren!

 

Laat het nu maar een lekker zonnige zomer worden!

  

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

Super Splash

E-mailadres: info@supersplash.nl

Telefoon: (+31) 0228-543936

Kvk Nr: 51711214

BTW Nr: NL850137998B01

Bank: NL61 RABO 0159 9376 98

 

Naast Supersplash hebben wij ook een pagina voor de minder mooie dagen: https://www.super-paraplu.nl 

Hier kunt u een mooie paraplu zoeken voor uw partner, uw kindje maar natuurlijk ook voor uzelf!

Zoekt u een degelijke stormparaplu: dan wellicht deze van Blunt: https://www.super-paraplu.nl/stormparaplu-blunt-classic-zwart--o-120cm.html 

Natuurlijk hebben we ook diverse modellen met streepjes, sterren, bloemen, vlinders, etc etc - teveel om even op te noemen.

Kijkt u zelf maar op https://www.super-paraplu.nl !

 

Copyright 2011-2019 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel