XXL Avocado Zwemband Ø180cm
XXL Avocado Zwemband Ø180cm
Opblaasbare Zwemband Avocado in actie
Drijvende XXL Zwemband Avocado in actie
Drijvende XXL Zwemband Avocado in actie
Opblaasbare Zwemband Avocado Verpakking

XXL Avocado Zwemband Ø180cm

Deze XXL Avocado Zwemband van het merk BigMouth is een van ons bestverkopende producten: uitermate geschikt om urenlang mee rond te dobberen in het zwembad (ook te gebruiken als stoel natuurlijk).

Diameter 180 cm
Hoogte 20 cm
19.95
€ 29,00 € 19,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Op = Op uitverkoop 2022 !!!

 

XXL Avocado Opblaasbare Zwemband Ø 180cm

Deze opblaasbare zwemband in de vorm van een Avocado is de enige echte originele Avocado zwembandontworpen door BigMouth Inc. Met een totale grote van 1 meter 80 is het echt een reus!

BigMouth maakt al jaren opblaasbare producten van erg goede kwaliteit, daarom focussen wij in onze webshop ook op de producten van BigMouth. 

Het Vinyl is dikker als het vinyl wat voor goedkopere opblaasbare Zwembanden wordt gebruikt (de goedkopere zwembanden die u bij de discounters en supermarkten kunt vinden, die dingen die na 1 dag spelen in het zwembad vaak al lek zijn…). 

Door het gebruik van betere materialen zult ook veel langer plezier hebben van uw aankoop (als is het niet altijd de goedkoopste…). Natuurlijk zit er ook een reparatie set bij de XXL Avocado in de doos.

Door het gebruik van dit stevige Vinyl is deze opblaasbare XXL Avocado zwemband ook gemakkelijk schoon te maken als dit nodig is.

De zwemband wordt geleverd in een stevige kartonnen doos waar u na gebruik ook de opblaasbare Zwemband weer in kunt opbergen – op naar de volgend jaar hopelijk?

Bent u al klaar voor een supergezellige GROENE zomer?  

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel