Zwemband Kind

Opblaasbare Zwembanden voor Kinderen.

 

Bent u op zoek naar een opblaasbare zwemband voor uw kleintje?

 

Bij Super Splash hebben we een uitgebreid assortiment veilige zwembanden voor kinderen van 1 tot 3 jaar, Watermeloen, Ananas, Donuts: u noemt het en wij hebben zo'n leuke zwemband voor Kinderen in ons assortiment.

 

Kijkt u bij ons niet alleen naar de prijs; wij kijken liever meer naar de kwaliteit van de opblaasbare zwembanden! Als de kwaliteit goed is dan kan uw kleintje urenlang ongestoord genieten van het zwembad.

 

Wij bieden zwembanden aan van goede kwaliteit - die zitten ook in een hogere prijsklasse als de drogist of discounters. U zult zien dat de print ook mooier is, de kleuren langer mooi blijven en de zwemband ook weken (wellicht jaren) meegaat.

 

BigMouth heeft speciaal voor de vrolijke kleine kinderen de Lil' Float product range ontwikkleld: stuk voor stuk geweldige designs om vrolijk mee het water in te gaan!

 

Let u wel op dat u altijd toezicht houdt op uw kind in het zwembad.

 

De bedrukking is gedaan met een nieuwe methode: de kleuren zijn nog beter bestand tegen UV-stralenen blijven nog langer mooi. Ook zit er een extra grote luchtuitlaatop de Olifant, hierdoor kunt u deze snel laten leeglopen (eenvoudig losdraaien en de lucht loopt eruit).

  

Zoekt u nog meer leuke dingen voor uw kinderfeest of tuinfeest: kijkt u dan ook even verder onder de rubriek “Pool Party” op deze webshop, hier vindt u o.a. Drijvende Drankenkoelers(Flamingo en Ananas), Drijvende Bekerhouders(Eenhoorns, Kwallen en Hondjes b.v.) en natuurlijk ook Drijvende dienbladen(Donut en Ananas).

 

Bent u al klaar voor een “Spetterende” zomer?  

 

 

NL Gratis verzenden
België slechts 2,95,-
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel